Are Olimb, daglig leder

Are Olimb jobbet i Asker og Bærum brannvesen i over 30 år. I denne perioden jobbet han 2 år på Forebyggende avdeling, med blant annet ansvar for HMS, og 2 år i 110-sentralen. Resten av tiden jobbet han i Utrykningsavdelingen, hvorav de siste årene som Brannmester på Fornebu brannstasjon.

Brannvesenet hadde egen kursavdeling med utstrakt kursvirksomhet eksternt, og han var tilknyttet denne avdelingen i 15 år.

2016 startet han Trygghet i fokus AS, hvor han hovedsakelig holder kurs, men også generelt med brannvern tilpasset bedrifter og private.

Våre instruktører er brannmenn med allsidig bakgrunn, og med lang erfaring som kursinstruktører.

Helse Miljø Sikkerhet ligger innbakt i hvert kurs og øvelse, og alle skal føle seg sikre ved å benytte seg av våre kurs og instruktører.

Våre kunder skal være trygge på at vi alltid leverer høy kvalitet, og dette er vårt fokus. Trygghet i fokus AS lever av kunnskap, og har et brennende ønske om å være bransjeledende til enhver tid.

Vår visjon er: Trygghet i fokus AS skal være blant Norges 3 beste leverandører av brannvern, herunder kurs, øvelser, foredrag og leveranse av trygghet for brann.

Epost: are@trygghetifokus.no

Telefon: 901 33 331